En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bâtınin elverişli konumda evet.

Hassaten, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın veya acil gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs Yangın Çıkış Kapısı bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken unsur Yangın Kapısı kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi derunin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabil faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına amil olabilir.

Bir gayrı şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Binalarda makul standartlarda alan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page